Wie is Remco van Kessel, de nieuwe projectleider MeerEnergie?

Het was even zoeken, maar het is gelukt. MeerEnergie heeft een projectleider, Remco van Kessel.

Hij stelt zich graag voor:

Ik heb een technisch bedrijfskundige achtergrond en ruime ervaring in projectmanagement in logistiek, operatie en commercie/ IT bij KLM en Air France. Als vrijwilliger heb ik ervaring opgedaan in het opzetten van een bewoners coöperatie in Haarlem voor het produceren van duurzame stroom en vervul nu de rol van penningmeester.

Ik ben erg trots op dit project dat we in samenwerking met de gemeente Haarlem hebben neergezet. 123 huishoudens hebben mee geïnvesteerd om duurzame stroom op te wekken en profiteren 15 jaar mee van de voordelen. Deze ervaring heeft me doen besluiten om in de zomer van 2021 te beginnen als zelfstandige. Ik zet me nu in voor het realiseren van duurzame initiatieven.

Het is prachtig om een deel uit te mogen maken van de MeerEnergie en bij te kunnen dragen aan de realisatie van een coöperatief warmtenet in Amsterdam.

Scroll naar boven